Gra Shqiptare Kandidate 2015.

Klotilda Ferhati

Klotilda Bushka (Ferhati) ka...

Read more ...
Albana Myftari

Albana Myftari ka lindur në...

Read more ...
Anila Xhaxha

Albana XHAXHA ka lindur ne vitin...

Read more ...
Anila Bardhi

Anila Bardhi ka lindur në Kuçovë...

Read more ...
Anila Demushi

Anila Demushi ka lindur në vitin...

Read more ...
Antoneta Dhima

Znj. Antoneta Dhima ka lindur në...

Read more ...
Besmira Aliaj

Besmira Aliaj ka lindur në vitin...

Read more ...
Elmira Brahaj

Elmira Brahaj ka lindur më...

Read more ...
Brikena Puka

Brikena Puka ka lindur në Vlorë më...

Read more ...
Ermelinda Sejdia

Ermelinda Sejdia ka lindur më 10...

Read more ...
Ledina Alolli

Ledina Alolli me profesion është...

Read more ...
Alketa Lugaj

Alketa Lugaj ka lindur në vitin...

Read more ...
Alketa Pasholli

Alketa Pasholli ka lindur në vitin...

Read more ...
Besmira Selmani

Besmira Selmani lindur me...

Read more ...
Alma Berberi

Alma Berberi ka lindur më...

Read more ...
Aferdita Gjoni

Aferdita Gjoni ka lindur në vitin...

Read more ...
Laura Ferati

Laura Ferati ka lindur në vitin...

Read more ...
Erjona Ismaili

Erjona Ismaili ka lindur në...

Read more ...
Elsa Rafaeli

Elsa Rafaeli ka lindur më 7 gush...

Read more ...
Erisa Qalliu

Erisa Qalliu ka lindur në vitin...

Read more ...
Evgjeni Carka

Evgjeni Mihal Carka ka lindur në...

Read more ...
Gentiana Iseberi

Gentiana Iseberi lindi në Kukës,...

Read more ...
Ismete Xhelali

Ismete Xhelili ka lindur në 24 Maj...

Read more ...
Jolanda Lila

Jolanda Lila ka lindur në vitin...

Read more ...
Razie Baho

Razie Baho ka lindur 20 Prill 1958...

Read more ...
Teuta Cengu

Teuta Cengu ka lindur më 8 qershor...

Read more ...
Elona Margilaj

Elona Gabriela Margilaj ka lindur...

Read more ...
Enkeleda Veliu Plaku

Enkeleda Veliu, Plaku ka lindur në...

Read more ...
Eriselda Sefa

Eriselda Sefa ka lindur në...

Read more ...
Nirvana Lekaj

Nirvana Lekaj ka lindur në vitin...

Read more ...
Keti Bazhdari

Keti Bazhdari lindi me 28 Prill...

Read more ...
Lindita Hyseni

Lindita Hyseni ka lindur në 2...

Read more ...
Luena Copi

Luena COPI ka lindur në vitin 1986...

Read more ...
Lulzime Gjurqi

Lulzime Gjyriqi ka lindur në vitin...

Read more ...
Nazmie Hajdaraj

Znj.Nazmie Hajdaraj ka lindur në...

Read more ...
Zamira Çaushaj

Zamira Çaushaj ka lindur në vitin...

Read more ...
Lorenca Cukali

Lorenca Cukali ka lindur në vitin...

Read more ...
Kada Hashorva

Kada Harshova është stomatologe....

Read more ...
Klodiana Shala

Klodiana Shala është nje emër i...

Read more ...
Migena Reçi

Migena Reçi ka lindur në Tiranë...

Read more ...
Vildane Gushta

Vildane Gushta (Kazazi) ka lindur...

Read more ...
Mirela Koci

Mirela Koçi ka lindur në vitin...

Read more ...
Margarita Dedej
Ka lindur në Rrëshen dhe ka mbaruar...Read more ...
Mimoza Shuli
Lindur në Pogradec në vitin 1967 dhe...Read more ...
Gjeorgjeta Hila

Gjeorgjeta Hila është 28 vjeç dhe...

Read more ...
Shpresa Banja

Shpresa Banja (Kani) ka lindur në...

Read more ...
Nazmie Tafilaku

Nazmie Tafilaku ka lindur më 19...

Read more ...
Teuta Korreshi

Teuta Korreshi është lindur në...

Read more ...
Vera Istrefaj

Vera Istrefaj është lindur në...

Read more ...
Zela Koka

Zela Koka ka lindur në vitin 1952...

Read more ...
Zheni Gjergji

Zheni Gjergji ka lindur në Elbasan...

Read more ...
Tana Tapia

Tana Tapia ka lindur në vitin 1955...

Read more ...
Valbona Sylhasani

Valbona Sylhasani ka lindur në...

Read more ...
Pranvera Toli

Pranvera Toli lindi në Lezhë më 28...

Read more ...
Shkendie Kosta

Shkëndie Kosta ka lindur në vitin...

Read more ...
Valbona Mustafa

Valbona Mustafa ka lindur në...

Read more ...

GRATË SHQIPTARE PËRFAQËSOHEN NGA NJË NUMËR SHUMË I VOGËL GRASH NË POLITIKË E VENDIMMARRJE

Tiranë, më 10 shkurt, 2015 – Qendra “Aleanca Gjinore për Zhvillim” (QAGJZH), prezanton projektin “Rritja e Përfaqësimit të Gruas në Politikë e Vendimmarrje”. Projekti do të realizohet gjatë vitit 2015 me mbështetjen e organizatës suedeze “The Olof Palme International Center” dhe financim të Qeverisë së Suedisë.

Ky projekt do të zbatohet në 20 bashki të Shqipërisë dhe do të përfshijë rreth 100 gra e vajza nga këto bashki. Projekti do të zbatohet në disa faza duke përfshirë periudhën para, gjatë e pas zgjedhore në lidhje me zgjedhjet lokale të 21 qershorit 2015.

Në datën 8 Mars 2015 projekti do të hapë portalin online www.AjoGaron.com që do të menaxhohet nga QAGJZH. Ky portal do u japë mundësi të gjithë qytetarëve që dëshërojnë të sugjerojnë e prezantojnë gra ose vajza si kandidate të mundshme të ardhshme për të drejtuar Shqipërinë në nivel lokal apo qendror.

Continue Reading

Gra Shqiptare në Vendimmarrje.

Eglantina Gjermeni

Eglantina Gjermeni ka lindur më 24...

Read more ...
Albana Vokshi

Albana Vokshi ka lindur në vitin...

Read more ...
Albina Deda

Albina Deda ka lindur në Rrëshen...

Read more ...
Anila Agalliu

Anila Agalliu ka lindur në Berat,...

Read more ...
Blerina Gjylameti

Blerina Gjylameti ka lindur në...

Read more ...
Ermonela Felaj

Ermonela Valikaj Felaj  lindi në...

Read more ...
Arta Dade

Arta Dade është një nga figurat...

Read more ...
Eleina Qirici

Eleina Qirici është deputete e...

Read more ...
Adelina Rista

Adelina Rista ka lindur në Durrës...

Read more ...
Esmeralda Shkaju

Esmeralda Shkjau është  deputete...

Read more ...
Jorida Tabaku

Jorida Tabaku ka lindur në Tiranë,...

Read more ...
Klajda Gjosha

Klajda Gjosha lindi në Tiranë, më...

Read more ...
Evis Kushi

Evis Kushi ka lindur në Elbasan më...

Read more ...
Jozefina Topalli

Jozefina Çoba Topalli është gruaja...

Read more ...
Kejdi Mehmetaj

Kejdi Mehmetaj 21 vjeç, është...

Read more ...
Lindita Nikolla

Lindita Nikolla lindi në Tiranë,...

Read more ...
Klodiana Spahiu

Klodiana Spahiu ka lindur në...

Read more ...
Ledi Shamku

Ledi Shamku-Shkreli lindi në...

Read more ...
Liliana Elmazi

Liliana Elmazi ka lindur në Vlorë...

Read more ...
Majlinda Bregu

Majlinda Bregu ka lindur në Tiranë...

Read more ...
Majlinda Bufi

Majlinda Bufi ka lindur në vitin...

Read more ...
Mesila Doda

Mesila Doda ka mbaruar studimet ne...

Read more ...
Mimoza Hafizi

Mimoza Hafizi - Ndonëse deputete e...

Read more ...
MIlena Harito

Milena Harito u lind më 4 Tetor...

Read more ...
Mira Shehu

Mira Shehu është deputete e...

Read more ...
Miranda Rira

Miranda Rira ka mbaruar studimet e...

Read more ...
Luljeta Arapi

Luljeta Arapi është deputete e PS...

Read more ...
Monika Kryemadhi

Monika Kryemadhi është deputete e...

Read more ...
Olta Xhacka

Olta Xhaçka ka lindur në Tiranë në...

Read more ...
Mimi Kodheli

Mimi Kodheli ka lindur në Tiranë,...

Read more ...
Valentina Leskaj

Vali Leskaj - Këtë vit, zonja...

Read more ...
MIrela Kumbaro

Mirela Kumbaro Furxhi ka lindur në...

Read more ...
Silva Caka

Silva Caka është një ndër...

Read more ...
Voltana Ademi

Voltana Ademi ka lindur në...

Read more ...
Vasilika Hysi

Vasilika Hysi ka lindur në Tiranë...

Read more ...

PËFSHIHU DHE TI!